Dušené artyčoky s vínem a slaninou

Suroviny

sterilovaných artyčoků
4 ks
malé cibule
1 ks
česneku
1 stroužek
slaniny
40 g
másla
30 g
vody
1 PL
bílého vína
1 dcl
mletá paprika, mletý pepř a petrželka, sůl

Postup přípravy:

Nakrájenou slaninu na kostičky rozškvaříme. Přidáme změklé máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nadrobno nasekanou petrželku a vše orestujeme. Směs zalijeme bílým vínem a vodou. Nakonec přidáme artyčoky, mletou papriku, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou čtvrt hodiny.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.5.2014 9:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist