Dušené artyčoky s vínem a slaninou

Suroviny

sterilovaných artyčoků

4 ks

malé cibule

1 ks

česneku

1 stroužek

slaniny

40 g

másla

30 g

vody

1 PL

bílého vína

1 dcl

mletá paprika, mletý pepř a petrželka, sůl

Postup přípravy:

Nakrájenou slaninu na kostičky rozškvaříme. Přidáme změklé máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nadrobno nasekanou petrželku a vše orestujeme. Směs zalijeme bílým vínem a vodou. Nakonec přidáme artyčoky, mletou papriku, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou čtvrt hodiny.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.5.2014 9:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist