Dušené artyčoky s vínem a slaninou

Suroviny

sterilovaných artyčoků

4 ks

malé cibule

1 ks

česneku

1 stroužek

slaniny

40 g

másla

30 g

vody

1 PL

bílého vína

1 dcl

mletá paprika, mletý pepř a petrželka, sůl

Postup přípravy:

Nakrájenou slaninu na kostičky rozškvaříme. Přidáme změklé máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nadrobno nasekanou petrželku a vše orestujeme. Směs zalijeme bílým vínem a vodou. Nakonec přidáme artyčoky, mletou papriku, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou čtvrt hodiny.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.5.2014 9:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist