Dušené artyčoky s vínem a slaninou
Nakrájenou slaninu na kostičky rozškvaříme. Přidáme změklé máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nadrobno nasekanou petrželku a vše orestujeme. Směs zalijeme bílým vínem a vodou. Nakonec přidáme artyčoky, mletou papriku, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou čtvrt hodiny.
Artyčoky znám, ale nikdy jsem je nejedla. Možná bych ochutnala.
artyčoky moc neznám, určitě bych ochutnala
Dušené artyčoky s vínem som nejedla, ani tie kombinácie ma nenadchli.
Artyčoky jsem vyzkoušela na dovolené v zahraničí a nijak mě nenadchly.
Dušené artyčoky s vínem jsou skvělý a mílo známý předkrm. Je velice dobré je vyzkoušet.
Dušené artyčoky jsem nejedla, ani mě nelákají
Dušené artyčoky s vínem mne vůbec nelákají.
artyčoka jsem nikdy nejedla, je na čase je vyzkoušet