artycoky.jpg

Dušené artyčoky s vínem a slaninou

Nakrájenou slaninu na kostičky rozškvaříme. Přidáme změklé máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nadrobno nasekanou petrželku a vše orestujeme. Směs zalijeme bílým vínem a vodou. Nakonec přidáme artyčoky, mletou papriku, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou čtvrt hodiny.

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Artyčoky znám, ale nikdy jsem je nejedla. Možná bych ochutnala.

    m
    martinnatr

    artyčoky moc neznám, určitě bych ochutnala

    j
    jankac

    Dušené artyčoky s vínem som nejedla, ani tie kombinácie ma nenadchli.

    l
    ladouch

    Artyčoky jsem vyzkoušela na dovolené v zahraničí a nijak mě nenadchly.

    v
    viki11

    Dušené artyčoky s vínem jsou skvělý a mílo známý předkrm. Je velice dobré je vyzkoušet.

    l
    lucik21

    Dušené artyčoky jsem nejedla, ani mě nelákají

    b
    Bobina1

    Dušené artyčoky s vínem mne vůbec nelákají.

    g
    glady

    artyčoka jsem nikdy nejedla, je na čase je vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist