Domácí kečup s rajčaty

Suroviny

rajčata
1 kg
jablko
2 ks
větší cibule
1 ks
cukr
70 g
jablečný ocet
60 ml
voda
60 ml
sůl
1 ČL
bobkový list
3 ks
pepř
5 kuliček
nové koření
5 kuliček
hřebíček
5 ks
skořice
1 špetka

Postup přípravy:

Rajčata, jablka a cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Vložte do hrnce, podlijte vodou a octem, přidejte sůl a cukr a veškeré koření. Vařte na mírném stupni asi hodinu a občas směs promíchejte. Vyjměte z hrnce bobkový list, hřebíček, pepř i nové koření. Vše rozmixujte dohladka a pokud chcete mít kečup doopravdy hladký, ještě ho propasírujte. Sklenice, ve kterých budete kečup skladovat, vyvařte horkou vodou. Poté je naplňte, uzavřete a dnem vzhůru nechte odstát do vychladnutí.

Foto zdroj: akademie kvality

Hodnocení

3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist