kecup-352x198.jpg

Domácí kečup s rajčaty

Rajčata, jablka a cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Vložte do hrnce, podlijte vodou a octem, přidejte sůl a cukr a veškeré koření. Vařte na mírném stupni asi hodinu a občas směs promíchejte. Vyjměte z hrnce bobkový list, hřebíček, pepř i nové koření. Vše rozmixujte dohladka a pokud chcete mít kečup doopravdy...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Kečup už doma nerobím, ale podobný recept mám.

    b
    Božena Brázdilová

    Domácí kečup s rajčaty snad vyzkouším příští rok. Letos máme málo rajčat a z kupovaných to nechci dělat. Když domácí tak se vším všudy.

    l
    lidka2

    Jednou jsem domácí kečup dělala, ale za tu práci to nestojí, my ho ani tolik nespotřebujeme.

    nova2

    Domácí kečup je domácí kečup – bez barviv a konzervantů :o)

    s
    sumka55

    domácí kečup jsem dělala, ale je to pracné a barva kečupu není tak výrazná

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist