Domácí kečup s rajčaty
Rajčata, jablka a cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Vložte do hrnce, podlijte vodou a octem, přidejte sůl a cukr a veškeré koření. Vařte na mírném stupni asi hodinu a občas směs promíchejte. Vyjměte z hrnce bobkový list, hřebíček, pepř i nové koření. Vše rozmixujte dohladka a pokud chcete mít kečup doopravdy...
Kečup už doma nerobím, ale podobný recept mám.
Domácí kečup s rajčaty snad vyzkouším příští rok. Letos máme málo rajčat a z kupovaných to nechci dělat. Když domácí tak se vším všudy.
Jednou jsem domácí kečup dělala, ale za tu práci to nestojí, my ho ani tolik nespotřebujeme.
Domácí kečup je domácí kečup – bez barviv a konzervantů :o)
domácí kečup jsem dělala, ale je to pracné a barva kečupu není tak výrazná