Domácí jablečný čaj s medem

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Když při pečení moučníku potřebujeme oloupaná jablka, slupky rozhodně nevyhazujeme. Dá se z nich uvařit lahodný čaj.

Slupky ze 3–4 jablek povaříme zhruba 10–15 minut v litru vody. Poté necháme vývar asi 15–20 minut stát, aby se slupky dokonale vylouhovaly. Potom ho scedíme a můžeme podávat.

Čaj lze dochutit trochou medu či citronem. Výborný je i vychlazený s pár kostkami ledu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.1.2012 8:47| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist