Celerovo-mrkvová pomazánka

Suroviny

celer
1/2 ks
mrkev
6 ks
jogurt (majonéza)
šťáva z citronů
sůl
pomazánkové máslo nebo mazací sýr

Postup přípravy:

Celer s mrkví nastrouháme na jemno, zakapeme trochu citronem, při zdravé variantě dáme jen bílý jogut, při méně zdravé majonézu, lehce osolíme na zhoustnutí přidáme pomazánkové máslo nebo mazací sýr.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.6.2011 8:45| autor: Dixina

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist