Čaj z čerstvé máty s agávovým sirupem

Suroviny

několik lístků čerstvé máty
agávový sirup podle chuti
voda

Postup přípravy:

1. Mátu důkladně umyjeme a vložíme do hrníčku nebo žáruvzdorné sklenice.
2. Vodu přivedeme k varu a mátu zalijeme. Necháme 5–6 min. vylouhovat. Podle potřeby osladíme sirupem.

Tip: Pokud máte čerstvou mátu a nepotřebujete ji, můžete ji naložit do zásoby do agávového sirupu, nebo medu. Tak zůstane připravena k použití až 3 týdny. To samé můžete udělat s levandulí, meduňkou či rozmarýnem.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Wanda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist