Bleskový čokoládový dezert

Suroviny

pařížský krém v sáčku
1 ks
dětské piškoty
1 balení
čokoláda na vaření
1 ks
mléko
1 ks

Postup přípravy:

Pařížský krém připravíme podle návodu na obalu; obsah promícháme s mlékem a šleháme 3 minuty. Čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Do mísy vyskládáme část dětských piškotů, přes ně rozprostřeme část pařížského krému, vrstvy opakujeme. Nakonec povrch dezertu polijeme rozpuštěnou čokoládou a dáme do lednice vychladit.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.4.2015 8:39| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist