Athénská jehla se slaninou a masem

Suroviny

vepřové maso
400 g
koření gyros
1 PL
olej
1 PL
sůl
máslo
cibule
2 ks
paprika
2 ks
slanina
hladká mouka
rajče
2 ks
citron
1 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo bramborami.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.3.2011 12:13| autor: Karunka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist