Athénská jehla se slaninou a masem

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Athénská jehla – na tom je mi sympatický už i ten název

    v
    viwi

    tohle vypadá moc dobře, určitě někdy vyzkouším

    l
    lenickaa

    obyčejné ražničí 😀 .. měla bych strach, že se mi ty rajčata tam rozpatlají.. leda cherry rajčátka v celku

    j
    jijina

    je to něco jako ražniči, bude to dobré

    x
    xxkouckaxx

    to by mohlo být moc dobré – jen bych pro nás vynechala ta rajčata !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist