Česnek v soli

Suroviny

česneku
1 kg
ztuženého tuku
300 g
soli
300 g

Postup přípravy:

Česnek oloupeme, prolisujeme, promícháme důkladně se solí. Rozpustíme tuk, přivedeme ho těsně pod bod varu, přidáme česnek, zahříváme 5 minut na 85-90 °C, pak ihned plníme do sklenic. Zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a po vychladnutí uložíme v chladu a temnu.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2016 5:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist