Zmrzlina s borůvkami

Suroviny

borůvky
1/2 kg
pískový cukr
2 PL
vanilkový cukr
1 ks
neslazené Tatra mléko
1 ks
šlehačka
1-1,5 dcl

Postup přípravy:

1. Omyté borůvky rozmixujeme s cukrem, vanilkovým cukrem a Tatra mlékem a zjemníme šlehačkou.

2. Hmotu nalijeme do nádoby a necháme zmrazit.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

TIP:
Stejně jako borůvková zmrzlina se mohou vyrobit i jiné ovocné zmrzliny, např. meruňková, jahodová aj.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2011 2:36| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist