Zelný prejt

Suroviny

hlávkové zelí
250 g
měkký salám
200 g
vejce
2 ks
houska
2 ks
mléko
1,5 dcl
cibule
1 ks
sůl
česnek
majoránka
mletý pepř
zázvor
nové koření
olej (sádlo)
1 ČL
strouhanka

Postup přípravy:

Zelí očistíme, nakrájíme na drobné nudličky a spaříme vroucí vodou. Necháme okapat, vsypeme do mísy, přidáme najemno nakrájený salám, housku namočenou v mléce, vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, sůl česnek a ostatní koření a dobře promícháme. 

Zapékací mísu nebo pekáček vytřeme sádlem (olejem) , vysypeme strouhankou, rozložíme připravenou směs a v troubě do křupava zapečeme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist