Zeleninový hrnec s těstovinami

Suroviny

olej

3 PL

cibule

1 ks

česnek

3 stroužky

kukuřice (nebo kukuřičná zrna)

2 ks

mrkev

2 ks

paprika

1 ks

rajčata

4 ks

brambory

2 ks

zelené fazolky

100 g

cuketa

100 g

brokolice

150 g

těstoviny

100 g

zeleninový vývar

1,2 l

sůl, pepř

dle chuti

bazalka

dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji lehce zpěňte nakrájenou cibuli. Přidejte na kousky nakrájenou mrkev, papriku, česnek a lehce opečte. Vsypte na kostičky nakrájená rajčata, oloupané, na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou kukuřici (z vyzrálé kukuřice pouze zrna), očištěné a podle potřeby překrájené fazolky, osolte, opepřete a krátce poduste. Zalijte vývarem, uveďte do varu a povařte, dokud zelenina není téměř měkká. Nakonec přidejte na růžičky rozebranou kukuřici, nakrájenou cuketu a těstoviny, minutu povařte, odstavte a nechte dojít. Nakonec ještě vmíchejte jemně nasekanou bazalku a podávejte samotné nebo s pečivem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist