Zdravý sirup z rakytníku

Suroviny

bobule rakytník
3 l
vlažná voda
2 l
kyselina citrónová
20 g

Postup přípravy:

Tak 3 l omytých plodů rakytníku rozmačkáme nebo umeleme na masovém strojku, zalijeme 2 l vlažné vody, přidáme 20 g kyseliny citrónové a necháme 24 hodin stát. Výluh přecedíme a vymačkáme. Na 1 l šťávy přidáme 1 kg krystalového cukru. Na kraji plotny ho bez vaření necháme rozpustit, můžeme přidat i nějaký želírovací přípravek. Ještě teplé plníme do láhví a řádně je uzavřeme.

Na 1 l šťávy 1 kg krystalového cukru

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.10.2015 9:14| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist