Zapékaná cibule s masem a sýrem

Suroviny

sádlo
2 PL
vejce
4 ks
mléko
100 ml
česnek
3 stroužky
velká cibule
5 ks
uzený bůček bez kosti
100 g
sýr na strouhání
150 g
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Jednu nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v zapékací misce na rozehřátém sádle, přidáme na proužky nakrájený uzený bůček a osmahneme ho.

Maso posypeme plátky česneku a lehce orestujeme. Směs pokryjeme na kolečka nakrájenou cibulí, osolíme a opepříme. Zapékací misku vložíme do vyhřáté trouby na 180 °C a zapékáme, až cibule začíná zlátnout.

Vejce rozšleháme v mléce, vmícháme nastrouhaný sýr (část sýra necháme stranou) a vlejeme do zapékací misky. Počkáme, až se vejce srazí, a můžeme servírovat. Na talíři posypeme zbytkem sýra.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.3.2012 2:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist