Vepřové kotlety s česnekem a hořčicí

veprove-kotlety-s-cesnekem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová kotleta
6 ks
sůl
1 PL
pepř
1 PL
worcesterská omáčka
1 PL
maggi
1 ČL
hořčice
2 PL
česnek
3 stroužky
solamyl
1 PL
vejce
2 ks
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Vejce rozšlehejte a dobře v nich rozmíchejte solamyl. Postupně přimíchejte sůl, pepř, worcester, maggi, hořčici a rozetřený česnek. Směsí potřete z obou stran naklepané plátky masa. Nechte proležet 1–2 dny v chladničce. Na rozpáleném tuku plátky zprudka opečte a ihned podávejte. Jako přílohu můžete připravit hranolky nebo rýži a zeleninový salát.

Tip: místo vepřového masa můžete použít i drůbeží prsní řízky.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist