veprove-kotlety-s-cesnekem-352x198.jpg

Vepřové kotlety s česnekem a hořčicí

Vejce rozšlehejte a dobře v nich rozmíchejte Solamyl. Postupně přimíchejte sůl, pepř, worcester, maggi, hořčici a rozetřený česnek. Směsí potřete z obou stran naklepané plátky masa. Nechte proležet 1–2 dny v chladničce. Na rozpáleném tuku plátky zprudka opečte a ihned podávejte. Jako přílohu můžete připravit...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist