Velikonoční mazanec s kandovaným ovocem

Suroviny

hladké mouky

500 g

prášek do pečiva

1 ks

netučného tvarohu

250 g

vanilkový cukr

1 ks

citron

1 ks

kandované ovoce

60 g

rostlinného tuku

150 g

moučkového cukru

200 g

vejce

2 ks

rozinky

60 g

Postup přípravy:

Rostlinný tuk utřeme s moučkovým cukrem, přidáme vejce, nastrouhanou citrónovou kůru, vanilkový cukr, tvaroh, mouku s práškem do pečiva, vmícháme rozinky předem namočené v rumu a kandované ovoce. Vše důkladně promícháme a vytvoříme bochánek, který pečeme na vymazaném plechu při 160°C asi 20 minut a dalších 30 minut při 180°C.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2014 10:19| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist