Vánoční punč

Suroviny

červené víno
1 l
citron
3 ks
pomeranč
3 ks
cukr
200 g
rum
2 dcl
celá skořice
1 ks
hřebíček
3 ks

Postup přípravy:

Víno s cukrem, kořením a plátky ovoce přivedeme k varu. Před podáváním přilijeme rum. Ozdobíme plátky pomeranče.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.11.2012 11:01| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist