Vaječný nákyp se šunkou a kápií

Suroviny

vejce
4 ks
strouhaný eidam
4 PL
šunka
100 g
máslo
2 PL
kapie
1 ks
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Rozšlehaná vejce smícháme se sýrem a nadrobno pokrájenou šunkou. Mírně osolíme a směs rozdělíme do čtyř máslem vymazaných hrníčků. Ty vložíme do kastrolu s vroucí vodou (voda by měla dosahovat po ouška hrníčků) a vaříme 10 minut. Necháme vychladnout, vyklopíme na talířky a zdobíme proužkem kapie.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2014 8:28| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist