Váječná smaženice se sýrem

Suroviny

ementál
150 - 200 g
veka
1 ks
vejce na obalení
5 ks
čerstvá petrželka
1 PL
sůl
dle chuti
mletý černý pepř
dle chuti
kečup
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Veku nakrájíme na plátky. Vejce rozšleháme spolu se solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Sýr najemno nastrouháme. Jednotlivé plátky veky obalujeme v ochuceném vajíčku a ihned smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Ještě teplé vajíčkové veky pomažeme kečupem a hustě posypeme strouhaným ementálem nebo jiným podobným sýrem. Vajíčková veka se sýrem je skvělou chuťovkou, po které se jen zapráší.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2012 7:56| autor: Lucyna

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist