Uzené řízky v trojobalu

uzene-rizky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

uzené maso
1/2 kg
hladká mouka
dle potřeby
vejce
2 ks
strouhanka
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Uzené maso uvařte a zchladlé nakrájejte na plátky. Obalte je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance z měkkých nastrouhaných rohlíků (je křupavější). Řízky usmažte na oleji. Podávejte s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist