uzene-rizky-352x198.jpg

Uzené řízky v trojobalu

Uzené maso uvařte a zchladlé nakrájejte na plátky. Obalte je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance z měkkých nastrouhaných rohlíků (je křupavější). Řízky usmažte na oleji. Podávejte s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Uzené řízky v trojobalu – tak to bych upřednostnil norm. vepřové řízky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist