Tuňáková pomazánka se zeleninou

Suroviny

tuňáka
1 plechovka
větších ředkviček
1 svazek
půl citrónu
sůl
pažitka

Postup přípravy:

Obsah konzervy vložíme i s olejem do misky a přidáme očištěné, jemně nastrouhané ředkvičky, či jinou zeleninu. Ochutíme šťávou z citrónu a jen nepatrně přisolíme. Promíchanou pomazánkou potíráme plátky veky nebo chleba a nakonec posypeme na drobno nakrájenou pažitkou. A protože si pochutnávají i oči, přizdobíme kousky zeleniny. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.10.2013 1:43| autor: lenkatumova (-)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist