Tortilla s grilovanou roštěnou, rukolou a parmazánem

Suroviny

větší tortily
1 ks
rukoly
20 g
grilovaného roštěnce
70 g
červené a žluté papriky
20 g
zakysané smetany
20 g
parmazán
20 g
sůl a barevný pepř

Postup přípravy:

Foto zdroj: La Lorraine

Roštěnou posypeme hrubou solí a hrubým mletým pepřem. Zprudka opečeme na rozpáleném grilu ze všech stran a poté pozvolna pečeme na okraji grilu, kde je maximálně cca 90 °C. Jakmile grilovací jehla teploměru dosáhne 59 °C v jádru, tak stáhneme z grilu. Tortilu na chvilku položíme na gril, jen aby se prohřála, pozor, ať ji nespálíte. Poté potřeme zakysanou smetanou spolu se strouhaným parmazánem. Poklademe rukolu a proužky čerstvé barevné papriky a zarolujeme. Doplníme ještě tradiční mexickou omáčku quacamolle či jinou salsu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2014 11:57| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist