Tortilla s grilovanou roštěnou, rukolou a parmazánem
Foto zdroj: La Lorraine Roštěnou posypeme hrubou solí a hrubým mletým pepřem. Zprudka opečeme na rozpáleném grilu ze všech stran a poté pozvolna pečeme na okraji grilu, kde je maximálně cca 90 °C. Jakmile grilovací jehla teploměru dosáhne 59 °C v jádru, tak stáhneme...
Tortily plněné různými směsi mám moc ráda.
Samé dobré suroviny, takže určitě moc dobrý recept.
To bude ale asi pěkně drahej obídek, co? Na kolik to tak může vyjít;)?
Tortilla s grilovanou roštěnou, rukolou a parmazánem mám rada a často si ich robievame.
ráda bych ochutnala, dobrá večeře
určitě výborný recept, zatím jsem ho neznala…..
Určitě výborné, ale ještě jsem nedělala.
Tortilla s grilovanou roštěnou, rukolou a parmazánem, tu bych si dala s chutí hned
Tortilla s grilovanou roštěnou, rukolou a parmazánem – zajímavý a u nás málo známý recept.
Přiznám se bez mučení – tortillu jsem ještě nejedla.