Topinky s drůbežími játry a slaninou

Suroviny

toustový chléb
1 ks
drůbeží játra
200 g
anglická slanina
100 g
kečup
1 ks
sůl, pepř
tuk

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Játra nakrájíme na malé kousky (skutečně krájíme, neškrábeme), anglickou slaninu nakrájíme na malé nudličky a společně osmahneme na rozehřátém tuku. Opepříme, osolíme a rozdělíme na opečené topinky. Játrové topinky pokapeme podle chuti kečupem a podáváme.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2012 4:09| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist