topinky-s-drubezimi-jatry-a-slaninou.jpg

Topinky s drůbežími játry a slaninou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Játra nakrájíme na malé kousky (skutečně krájíme, neškrábeme), anglickou slaninu nakrájíme na malé nudličky a společně osmahneme na rozehřátém tuku. Opepříme, osolíme a rozdělíme na opečené topinky. Játrové topinky pokapeme podle chuti kečupem a podáváme.

Diskuze

8 komentářů

    j
    jenetka

    To bude dobré.

    x
    xxkouckaxx

    Topinky s drůbežími játry a slaninou – tak tohle bude mňamina !

    a
    aknela11

    s drůběžími játry a slaninou – skvělý receptík – vyzkouším

    l
    ladouch

    Může to být dobrota, někdy zkusím.

    k
    krockovapavla

    Topinky mám právě teď na snídani je to výborné a staré jídlo.

    l
    lucik21

    já jatra nemusím,ale i tak věřím,že je to dobré

    b
    Bobina1

    Přiznám se, že játra na topinky by mne nenapadlo dát.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist