Teplý camembert s brusinkami

Suroviny

vyzrálého camembertu
1 ks
pomerančové šťávy (není nutná)
1 PL
zelené petrželky
3 snítky
pažitky
1 svazek
čerstvého tymiánu
1 snítka
česneku
1 stroužek
olivového oleje
2 PL
toastového chleba nebo ciabatty
4 plátky
pepř
dle chuti
řeřicha
dle chuti
brusinková zavařenina
dle libosti
listy štěrbáku nebo rukoly na ozdobu

Postup přípravy:

Brusinky vložte do kastrolku s pomerančovou šťávou a troškou vody. Zahřejte, rozmíchejte, odstavte a udržujte teplé. Bylinky opláchněte, osušte a nasekejte. Přidejte k nim prolisovaný česnek, pepř a olej a promíchejte. V této směsi obalte plátky chleba a položte je pod nebo na rozehřátý gril (220 °C). Camembert nakrájejte na 8 plátků. Když jsou plátky chleba mírně opečené, obraťte je a na každý položte 2 plátky sýra. Vraťte na či pod gril a grilujte, dokud se camembert neroztaví. Listy řeřichy, štěrbákuči rukoly opláchněte, osušte a rozložte na talíře. Na každý položte jeden sýrový toast, přelijte brusinkami a podávejte.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.1.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist