teply-camembert-s-brusinkami.jpg

Teplý camembert s brusinkami

Brusinky vložte do kastrolku s pomerančovou šťávou a troškou vody. Zahřejte, rozmíchejte, odstavte a udržujte teplé. Bylinky opláchněte, osušte a nasekejte. Přidejte k nim prolisovaný česnek, pepř a olej a promíchejte. V této směsi obalte plátky chleba a položte je pod nebo na rozehřátý gril (220 °C). Camembert nakrájejte...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    CAMEMBERT S BRUSINKAMI má rada, robievam si ho na grile.

    l
    lucik21

    Teplý camembert s brusinkami bych si hned dala

    l
    lidka2

    Tohle vypadá naprosto luxusně, dala bych si to klidně i bez pečiva!

    b
    Bobina1

    Teplý camembert s brusinkami jsem ještě nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist