Tatarák z uzeného lososa

Suroviny

uzený losos

200 g

čerstvý kopr

1 snítka

šalotka

2 ks

citrónová šťáva

1 PL

sůl a mletý pepř

dle chuti

veka

1 ks

máslo

1 kostka

Postup přípravy:

Uzeného lososa nakrájíme nebo naškrábeme najemno ostrým nožem. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a kopr, osolíme, jemně opepříme a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme na plátcích veky nebo jiného bílého pečiva namazaného máslem. Hotové chlebíčky můžeme ozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na čtvrtky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.1.2014 6:45

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist