Tatarák z uzeného lososa
Uzeného lososa nakrájíme nebo naškrábeme najemno ostrým nožem. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a kopr, osolíme, jemně opepříme a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme na plátcích veky nebo jiného bílého pečiva namazaného máslem. Hotové chlebíčky můžeme ozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným...
Musí to být dobrota, někdy vyzkouším.
tataráček miluju, ale nedělám, dávám si ho v restauraci
Tatarák z uzeného lososa som ešte nejedla. Lososa mám rada, a tatarák z neho musí byť veľká pochúťka.
Tatarák z uzeného lososa je moc dobrý, už jsem ho měla několikrát
Losos mám moc ráda, dost často si ho kupuji, tak myslím, že mohu vyzkoušet i ten tatarák.
lososa já miluju na všechny způsoby…a uzený je prostě delikatesa