tatarak.jpg

Tatarák z uzeného lososa

Uzeného lososa nakrájíme nebo naškrábeme najemno ostrým nožem. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a kopr, osolíme, jemně opepříme a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme na plátcích veky nebo jiného bílého pečiva namazaného máslem. Hotové chlebíčky můžeme ozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným...

Diskuze

6 komentářů

    l
    ladouch

    Musí to být dobrota, někdy vyzkouším.

    m
    martinnatr

    tataráček miluju, ale nedělám, dávám si ho v restauraci

    j
    jankac

    Tatarák z uzeného lososa som ešte nejedla. Lososa mám rada, a tatarák z neho musí byť veľká pochúťka.

    l
    lucik21

    Tatarák z uzeného lososa je moc dobrý, už jsem ho měla několikrát

    e
    Elisa19

    Losos mám moc ráda, dost často si ho kupuji, tak myslím, že mohu vyzkoušet i ten tatarák.

    g
    glady

    lososa já miluju na všechny způsoby…a uzený je prostě delikatesa

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist