tatarak-352x198.jpg

Tatarák z uzeného lososa

Uzeného lososa nakrájíme nebo naškrábeme najemno ostrým nožem. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a kopr, osolíme, jemně opepříme a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme na plátcích veky nebo jiného bílého pečiva namazaného máslem. Hotové chlebíčky můžeme ozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným...

Diskuze

6 komentářů

    l
    ladouch

    Musí to být dobrota, někdy vyzkouším.

    m
    martinnatr

    tataráček miluju, ale nedělám, dávám si ho v restauraci

    j
    jankac

    Tatarák z uzeného lososa som ešte nejedla. Lososa mám rada, a tatarák z neho musí byť veľká pochúťka.

    l
    lucik21

    Tatarák z uzeného lososa je moc dobrý, už jsem ho měla několikrát

    e
    Elisa19

    Losos mám moc ráda, dost často si ho kupuji, tak myslím, že mohu vyzkoušet i ten tatarák.

    g
    glady

    lososa já miluju na všechny způsoby…a uzený je prostě delikatesa

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist