tatarak-z-lososa.jpg

Tatarák z lososa se šalotkou

Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.

Diskuze

6 komentářů

    s
    sumka55

    Tatarák z lososa jsem neměla, ale viděla jsem ho připravovat v Prostřenu a každý si ho chválil

    a
    Alen

    Tatarák z lososa zbožňuji, jen jej připravuji poněkud odlišným způsobem.

    j
    jankac

    Tatarák z lososa se šalotkou som ešte nejedla, ale určite vyskúšam.

    l
    lucik21

    Tatarák z lososa jsem vyzkoušela a moc mi chutnal

    b
    Bobina1

    Tatarák z lososa jsem ještě nejedla.

    Mirka

    Cibule do tohoto tataráku nepatří. je možné dochutit kapary

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist