Tatarák z lososa se šalotkou
Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.
Marinovaná ryba na rajčatech a rozmarýnu
2 hodiny snadné
2 hodiny snadné
Krabí kremrole s citrónovým pepřem
2 hodiny snadné
2 hodiny snadné
Závin z jogurtového těsta s jablky
2 hodiny snadné
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Grilovaná zelenina s petrželkovou marinádou
1 hodina snadné
Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.
Tatarák z lososa jsem neměla, ale viděla jsem ho připravovat v Prostřenu a každý si ho chválil
Tatarák z lososa zbožňuji, jen jej připravuji poněkud odlišným způsobem.
Tatarák z lososa se šalotkou som ešte nejedla, ale určite vyskúšam.
Tatarák z lososa jsem vyzkoušela a moc mi chutnal
Tatarák z lososa jsem ještě nejedla.
Cibule do tohoto tataráku nepatří. je možné dochutit kapary