Špenát s masem a těstovinami

spenat-s-testovinami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová panenka
600 g
těstoviny
400 g
mražený špenátový list
250 g
smetana na vaření
2 dl
olivový olej
3 PL
máslo
1 PL
cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, které solíme a mírně opepříme. Opékáme je v rozehřátém másle se lžící oleje. Měkké maso zalijeme smetanou. Promícháme, ochutíme solí a pepřem. Vše prohřejeme. V jiném kastrolku na lžíci oleje opečeme dosklovita nasekanou cibuli s česnekem. Přidáme omyté na větší kusy překrájené listy špenátu. Společně krátce podusíme. Do vroucí osolené vody zavaříme těstoviny, které uvaříme dle návodu na obalu. Scezené těstoviny promícháme se špenátem, přidáme maso a přelijeme omáčkou.

Tip: vmíchejte do omáčky jemně nastrouhaný tvrdý sýr a nechte ho rozpustit. V tomto případě nepoužívejte na dochucení již sůl.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist