spenat-s-testovinami-352x198.jpg

Špenát s masem a těstovinami

Maso nakrájíme na plátky, které solíme a mírně opepříme. Opékáme je v rozehřátém másle se lžící oleje. Měkké maso zalijeme smetanou. Promícháme, ochutíme solí a pepřem. Vše prohřejeme. V jiném kastrolku na lžíci oleje opečeme dosklovita nasekanou cibuli s česnekem. Přidáme omyté na větší...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist