Smetanový krém s chilli a vanilkou
Lusk vanilky podélně rozřízneme a vyškrábeme z něj dužninu. Smícháme ji s lučinou a postupně přimícháváme tolik bílého vína, abychom umíchali hladký krém, který není ani příliš hustý, ani příliš řídký. Dochutíme ho solí a chilli a naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Bagetu nakrájíme...
Vyzkouším, kvůli tomu jakou to bude mít zvláštní chuť.
Smetanový krém s chilli a vanilkou má zvláštne prísady.
Smetanový krém s chilli a vanilkou mne neláká.
Znám lepší pomazánky.
Smetanový krém s chilli a vanilkou jsem nezkoušela, ale vypadá moc dobře
To bych si také pochutnala, dobrý recept.
Lučinu a různé pomazánky z ní mám ráda, ale tento krém neznám.