Smažené chobotničky s petrželkou

Suroviny

malých chobotniček
60 dkg
olej, pepř
petrželky
1 svazek

Postup přípravy:

Na oleji osmahneme chobotničky a opepříme. Podlijeme asi 1 dl vody a dusíme 40 minut. Na konci přípravy posypeme drobně nakrájenou petrželkou. Během přípravy stále kontrolujeme, aby se šťáva nevydusila, a v případě potřeby podlijeme vodou. Nesolíme, chobotničky dodají jídlu slanost. Podáváme s bagetou.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.3.2015 10:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist