Smažené chobotničky s petrželkou

Suroviny

malých chobotniček
60 dkg
olej, pepř
petrželky
1 svazek

Postup přípravy:

Na oleji osmahneme chobotničky a opepříme. Podlijeme asi 1 dl vody a dusíme 40 minut. Na konci přípravy posypeme drobně nakrájenou petrželkou. Během přípravy stále kontrolujeme, aby se šťáva nevydusila, a v případě potřeby podlijeme vodou. Nesolíme, chobotničky dodají jídlu slanost. Podáváme s bagetou.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.3.2015 10:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist