smazene-chobotnicky.jpg

Smažené chobotničky s petrželkou

Na oleji osmahneme chobotničky a opepříme. Podlijeme asi 1 dl vody a dusíme 40 minut. Na konci přípravy posypeme drobně nakrájenou petrželkou. Během přípravy stále kontrolujeme, aby se šťáva nevydusila, a v případě potřeby podlijeme vodou. Nesolíme, chobotničky dodají jídlu slanost. Podáváme s bagetou.

Diskuze

10 komentářů

    nova2

    Tak nevím jestli bych tohle vůbec chtěla ochutnat, už při pohledu na to mám odpor.

    s
    sumka55

    Smažené chobotničky -byli jsme v Řecku, chobotničky již nikdy více, bylo to tuhé a nedobré asi to byly starší kusy

    a
    Alen

    Pokud by byly čerstvé proč ne. Zkusila bych premiéru.

    s
    stana1

    Smažené chobotničky né……………………………….

    j
    jankac

    Smažené chobotničky by som do úst nedala.

    p
    pepina

    By mě zajímalo,jakou to má chuť. Nevím,jestli bych to jedla.

    l
    lucik21

    Smažené chobotničky bych si dala jedině čerstvé u moře

    s
    stana1

    Já s této havěti nejím vůbec nic.

    l
    ladouch

    Jím pouze krevety, chobotničky bych si nedala.

    b
    Bobina1

    Smažené chobotničky, tak plody moře nejím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist