Smažené chobotničky s petrželkou
Na oleji osmahneme chobotničky a opepříme. Podlijeme asi 1 dl vody a dusíme 40 minut. Na konci přípravy posypeme drobně nakrájenou petrželkou. Během přípravy stále kontrolujeme, aby se šťáva nevydusila, a v případě potřeby podlijeme vodou. Nesolíme, chobotničky dodají jídlu slanost. Podáváme s bagetou.
Tak nevím jestli bych tohle vůbec chtěla ochutnat, už při pohledu na to mám odpor.
Smažené chobotničky -byli jsme v Řecku, chobotničky již nikdy více, bylo to tuhé a nedobré asi to byly starší kusy
Pokud by byly čerstvé proč ne. Zkusila bych premiéru.
Smažené chobotničky né……………………………….
Smažené chobotničky by som do úst nedala.
By mě zajímalo,jakou to má chuť. Nevím,jestli bych to jedla.
Smažené chobotničky bych si dala jedině čerstvé u moře
Já s této havěti nejím vůbec nic.
Jím pouze krevety, chobotničky bych si nedala.
Smažené chobotničky, tak plody moře nejím.