Smažené celerové řízky se salámem

Suroviny

měkký salám
600 g
celer
2 ks
vejce
1 ks
trocha hladké mouky
strouhanka na obalování
olej na smažení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Celer krátce povaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Salám nakrájíme také na půlcentimetrová kolečka a párátkem spojíme s kolečky celeru (v pořadí salám-celer-salám).

Vše obalíme v klasickém trojobalu z hladké mouky, rozšlehného vejce a strouhanky. Celerovo-salámové řízky smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.5.2012 2:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist