Rybí filety s červenou řepou

Suroviny

filety z mořských ryb
360 g
menší řepa
1 ks
celozrnná hladká mouka
1 PL
olej na smažení
směs koření na ryby
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na oleji orestujeme z obou stran okořeněné plátky ryby (můžeme mírně podlít vodou) a přendáme je na talíř. Do výpeku přidáme nastrouhanou řepu, mírně osolíme a okořeníme směsí na ryby. Podusíme, přidáme lžíci mouky, zamícháme, podlijeme vodou a krátce podusíme. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2012 3:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist