Rozmarýnové kančí steaky pro mlsné jazýčky

Suroviny

kančí kýta
500 g
máslo
1 ČL
olej
1 PL
pepř
1 špetka
sůl
1 špetka
rozmarýn
2 snítky

Postup přípravy:

Kýtu nakrájíme na plátky, opepříme a pečeme na oleji z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev (pokud necháme déle, tak nebude maso šťavnaté). Nakonec opečené bifteky vložíme do zapékací misky s troškou másla a malinko vody, přikryjeme a dáme péct na cca 20 minut. Solíme až před podáváním.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 23x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2015 11:50| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist