Rozmarýnové kančí steaky pro mlsné jazýčky

Suroviny

kančí kýta
500 g
máslo
1 ČL
olej
1 PL
pepř
1 špetka
sůl
1 špetka
rozmarýn
2 snítky

Postup přípravy:

Kýtu nakrájíme na plátky, opepříme a pečeme na oleji z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev (pokud necháme déle, tak nebude maso šťavnaté). Nakonec opečené bifteky vložíme do zapékací misky s troškou másla a malinko vody, přikryjeme a dáme péct na cca 20 minut. Solíme až před podáváním.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 20x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2015 11:50| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist