kanci-steaky.jpg

Rozmarýnové kančí steaky pro mlsné jazýčky

Kýtu nakrájíme na plátky, opepříme a pečeme na oleji z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev (pokud necháme déle, tak nebude maso šťavnaté). Nakonec opečené bifteky vložíme do zapékací misky s troškou másla a malinko vody, přikryjeme a dáme péct...

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Mlsný jazýček nemám,ale kančí steaky bych si hned ochutnala, vypadají báječně.

    j
    jankac

    ROZMARÝNOVÉ KANČÍ STEAKY PRO MLSNÉ JAZÝČKY sú naozaj výborné.

    s
    sumka55

    měla jsem kančí guláš, byl dobrý, steaky bych zkusila

    l
    lucik21

    Kančí steaky bych si dala

    s
    Stendy

    Kančí steaky – dobrá ňamka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist