Pórek obalený ve slanině

Suroviny

menší pórek
4 ks
anglická slanina (či pršut)
8 plátků
máslo
20 g
kuličky černý pepř
10 ks
dezertní víno
2 PL
kuřecí vývar
125 ml

Postup přípravy:

1. Do pekáčku nalijeme vývar a víno a přidáme pepř.

2. Mezitím si troubu rozehřejeme na 180 ° C.

3. Z očištěných pórků odkrojíme zelené listy a bílou část rozkrojíme na polovinu.

4. Každý kousek obalíme plátkem anglické slaniny a vložíme do pekáčku. Na jednotlivé kousky položíme trošku másla a pekáč překryjeme alobalem.

5. Pečeme v rozehřáté troubě asi 40 minut, poté alobal sundáme a odkryté pečeme ještě 5 minut, dokud slanina nebude křupavá.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.2.2011 1:26| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist