Pomeranče se šlehačkou a želatinou

Suroviny

cukr krupice
100 g
žloutky
6 ks
větší pomeranče
3 ks
pomerančový džus
160 ml
šlehačka ke šlehání
1 ks
želatina
10 g

Postup přípravy:

Pomeranče rozkrojíme na půlky, vydlabeme, odstraníme zrníčka a zbylou dužinu nakrájíme na menší kousky. Pomerančový džus a cukr přivedeme do varu, přidáme rozmíchané žloutky, provaříme a přelijeme přes sítko do misky. Přidáme rozpuštěnou želatinu a necháme vychladit. Pak přidáme nakrájené pomeranče a našlehanou šlehačku, krémem pak plníme pomeranče.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.8.2011 7:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist