Pomazánka s vůní rozmarýnu

Suroviny

tradičního pomazánkového másla
130 g
čerstvého kozího sýru
130 g
sušených rajčat
10 ks
červené cibulky
1 ks
rozmarýnu
2 snítky
sůl
dle chuti
čerstvě mletý pepř
dle chuti
polosušená rajčata na ozdobu
dle libosti

Postup přípravy:

Sušená rajčata zalijeme horkou vodou a necháme asi 5 minut odpočinout. Potom vodu scedíme, rajčata osušíme a nakrájíme najemno. Jaroměřické tradiční pomazánkové vyšleháme společně s kozím sýrem a přidáme najemno nakrájená rajčata a nasekaný rozmarýn. Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Pomazánka si bude nejlépe rozumět s ryze italským pečivem, vyzkoušejte třeba ciabattu nebo focacciu. Skvěle dochutí také grilovanou cuketu nebo jakoukoliv jinou grilovanou či pečenou zeleninu.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.10.2016 1:35| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist