Plněné vepřové kapsy se sýrem

Suroviny

vepřová kýta

400 g

uzený Eidam

8 plátků

kompotované broskve

2 ks

olej

4 PL

hladká mouka

1 PL

koření gyros

1 ČL

sůl

dle chuti

kompotová šťáva

dle potřeby

Postup přípravy:

Kýtu nakrájíme na čtyři silnější plátky a každý nařízneme tak, aby se vytvořila kapsa. Maso naklepeme, každou kapsu naplníme plátkem sýru a kouskem broskve, sepneme párátkem a osolíme. Kapsy lehce obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Gyros a zprudka opečeme z obou stran. Pak maso podlijeme několika lžícemi kompotové šťávy, zakryjeme pokličkou a dusíme 15 minut doměkka. Vydušenou šťávu zaprášíme zbylou okořeněnou moukou, kapsy překryjeme dalším plátkem sýru a necháme roztavit.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist