plnene-veprove-kapsy.jpg

Plněné vepřové kapsy se sýrem

Kýtu nakrájíme na čtyři silnější plátky a každý nařízneme tak, aby se vytvořila kapsa. Maso naklepeme, každou kapsu naplníme plátkem sýru a kouskem broskve, sepneme párátkem a osolíme. Kapsy lehce obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Gyros a zprudka opečeme z obou stran. Pak maso...

Diskuze

4 komentáře

    b
    bobina1

    Broskve bych vynechala.

    s
    sumka55

    Plněné vepřové kapsy se sýrem dělávám, ale nedávám broskve, vyzkouším

    l
    lidka2

    I když je to už „nemoderní“ jídlo, klidně bych si dala!

    j
    jankac

    Plněné vepřové kapsy se sýrem by som si dala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist