Plněné pomeranče krémem

Suroviny

mléka
1/8 l
cukru
1 ČL
vanikový cukr (pro chuť)
žloutek
1 ks
pomeranče
2 ks
želatiny
1 ČL
vody
1 PL
šlehačky
1/8 ks
několik dílků pomeranče na ozdobení

Postup přípravy:

Z rozpůlených pomerančů vyjmeme dřeň, kterou rozmixujeme. V hrnku ve vodní lázni šleháme společně mléko, cukr, vanilku a žloutky, až zhoustnou do kašovité konzistence. Sejmeme z ohně a vešleháme želatinu, kterou jsme rozpustili ve vodě. Přichutíme trochou strouhané pomerančové kůry, přidáme rozmixovanou dřeň. Potom necháme krém zchladnout a naplníme jím pomeranče.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist