Pljeskavica pálivá s feferonkou

Suroviny

mleté maso (polovina telecí nebo jehněčí, druhá polovina vepřové libové)

500 g

vejce

1 ks

větší cibule

1 ks

česnek

5 stroužků

feferonka

1 ks

černý drcený pepř

1 ČL

sůl

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Mleté maso dobře rozšlehejte, rozmíchejte s vajíčkem, vmíchejte sůl, pepř, jemně nasekanou feferonku, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs zakryjte, uložte do chladu a nechte hodinu rozležet. Pak vytvarujte z masa tenké placky velikosti dlaně. Upečte je z obou stran na teflonové pánvi potřené olejem nebo je potřené olejem upečte na grilu. Podávejte s pečivem, zeleninou a různými studenými omáčkami.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2017 2:00| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist